PHP Warning: Use of undefined constant onlinestatusphrase - assumed 'onlinestatusphrase' (this will throw an Error in a future version of PHP) in ..../includes/class_core.php(4684) : eval()'d code on line 78
فیلم اموزش باز کردن کانالهای کد شده با اینترنت سیم کارت و گوشی اندروید و اکانت gshare.ir در پرووین

فروش اکانت جی شیر

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: فیلم اموزش باز کردن کانالهای کد شده با اینترنت سیم کارت و گوشی اندروید و اکانت gshare.ir در پرووین

1. Top | #1

عنوان کاربر
    معاونت کل سایت
    ميانگين پست در روز
    3.97

amozesh فیلم اموزش باز کردن کانالهای کد شده با اینترنت سیم کارت و گوشی اندروید و اکانت gshare.ir در پرووین

فیلم اموزش باز کردن کانالهای کد شده با اینترنت سیم کارت و گوشی اندروید و اکانت gshare.ir در پرووین

اولین نکته نرم افزار اختصاصی راباید داخل گوشی اندرویدی خود نصب کنید
    دومین نکته این اموزش فقط رو اکانتهای gshare.ir کار میکند چون فقط این اکانت هست که مصرف ماهانه 10 مگ اینترنت دارد ولی مابقی اکانتها مصرفی 3تا7گیگ مصرف دارند
    سومین نکته به دلیل زیاد بودن رسیورها شما فقط لازم هست به گزینه wifi رسیور خود بروید تا وایفای را مشاهده کنید
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده
    انجمن ماهواره ست 98 sat98

2. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    ميانگين پست در روز
    0.00

اکانت gshare.ir بهترین و پرقدرترین اکانت دنیاست قیمت این اکانت خیلی خیلی مناسبه و مصرف اینترنت خیلی کمی داره این اکانت پکیج های سفارشی خیلی زیادی رو هم باز میکنه و پشتیبانی خیلی خوبی هم داره

3. Top | #3

عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    ميانگين پست در روز
    0.01

اکانت hsare.ir تنها اکانت شرکتی دنیاست و با خیال راحت میتونی ازش اکانت با کیفیت بخری
    من این اکانت رو دارم و ازش راضی هستم
    کانالهای خوبی رو مثل پکیج اسکای ایتالیا و پکیج دیش تی وی رو باز می کنه
    و پشتیبانیش عالیه

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)