ارزانترین و با کیفیت ترین اکانت دنیا فقط اکانت gshare.ir این اکانت بی نظیره و بیشتر کانالهای کارتی رو در جهت های مختلف بدون فریز و با سرعت بالا باز می کنه و بهترین پشتیبانی رو داره
ارزانترین و با کیفیت ترین اکانت دنیا فقط اکانت gshare.ir این اکانت بی نظیره و بیشتر کانالهای کارتی رو در جهت های مختلف بدون فریز و با سرعت بالا باز می کنه و بهترین پشتیبانی رو داره
پکیج دیجیترک و پکیج اسکای ایتالیا و کلی کانال دیگه رو با اکانت gshare.ir باز دارم
من از اکانت روی رسیور اسکار x200 full hd استفاده می کنم و راضی هستم
بهترین پشتیبانی رو داره و قیمتش ارزونه
تنها اکانت شرکتی و با کیفیت دنیا اکانت gshare.ir این اکانت خیلی قدرتمنده و کانالهای خیلی زیادی رو با سرعت بالا و بدون فریز باز می کنه و بهترین پشتیبانی رو داره
اکانت gshare.ir دارم و روی رسیور استارست 2000 فعالش کردم قیمت این اکانت خیلی ارزونه و مصرف اینترنت خیلی کمی داره پکیج نوا و پکیج دیجترک روی این اکانت بدون فریز باز میشه تنها اکانتی شرکتی دنیاست و پشتیبانی بسیار عالی داره
پکیج های سفارشی زیادی مثل پکیج نوا و پکیج vod روی اکانت gshare.ir بدون فریز باز میشه
اکانت Gshare.ir با کیفیت ترین اکانت دنیاست
پکیج دیجترک هم روی این اکانت بدون فریز بازه
پشتیبانیش هم عالیه
تنها با اکانت gshare.ir پکیج های سفارشی مثل پکیج نوا بدون فریز باز میشه
و بهترین پشتیبانی رو داره
سلام من رسیور استارمکس a100 دارم از وقتی که اکانت سه ساله Gshare.ir رو خریدم راضی هستم این اکانت فوق العاده عالیه پکیج هایی باز میکنه که با هیچ اکانت دیگه ای باز نمیشن سرعت خیلی بالایی داره و بدون فریز کانالها رو باز میکنه و قیمت بسیار مناسبی داره و ازهمه مهمتر پشتیبانیش بسیار عالیه
انتخاب سریع یک انجمن
علاقه مندي ها (Bookmarks)